Goedkope planten

Het is geen geheim dat goedkope planten vaak langzamer groeien dan duurdere planten, maar dat betekent niet dat ze slecht zijn. Er zijn veel opties als het gaat om goedkope planten, van het kopen van zaailingen van lokale kwekerijen tot het kopen van stekken uit zaadcatalogi, tot het simpelweg bewaren van de zaden van planten die je in het wild ziet. Het bewaren van zaden is zelfs een belangrijk onderdeel van het thuis kweken van je eigen planten – hier zijn enkele tips om precies dat te doen!

Een andere belangrijke overweging

Een andere belangrijke overweging als het gaat om goedkope planten, is waar je ze koopt. Het kopen van boomkwekerijgewassen in de groothandel, in tegenstelling tot het simpelweg kopen van planten in een winkel bij jou in de buurt, kan je behoorlijk wat geld besparen. Kijk in uw buurt naar een tuinwinkel die verkoopgericht of seizoensgebonden is, want dit geeft u een grotere kans om een ​​goede deal te sluiten met planten tegen goedkope prijzen. Een andere optie is om een ​​website te zoeken die alleen kwekerijplanten in de groothandel verkoopt. Voor sommige websites moet u mogelijk lidmaatschapsgeld betalen, maar vele zijn volledig gratis en vereisen geen jaarlijkse kosten of abonnementen.

De laatste belangrijke factor

De laatste belangrijke factor is of u de juiste goedkope planten in uw regio kunt vinden. Een van de gemakkelijkste manieren om het breedste scala aan opties te vinden, is door websites te bladeren die gewijd zijn aan het vinden van planten. Deze sites hebben vaak tientallen foto’s, gedetailleerde beschrijvingen en zelfs gratis plantenmonsters. Deze sites zijn meestal gericht op de verkoop van goedkope planten van bekende kwekerijen, dus als je in een stad woont, wil je waarschijnlijk een site bezoeken die gewijd is aan de omgeving van New York of het metrogebied van Washington, DC. Als u buiten een grootstedelijk gebied woont, wilt u waarschijnlijk sites zoeken die zich richten op het aanbieden van gratis planten en kwekerijaanbevelingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *