In de keuken een unieke achterwand

beton cire keuken

Een lastig karwei in de keuken is in de meeste gevallen de achterwand, niet erg handig om te monteren en het resultaat is vaak gewoontjes. Want zoveel mensen hebben tegels achter de kookplaat, het enige verschil is eigenlijk het formaat van de tegels. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook echt mooie producten die je keuken meerwaarde geven, met beton cire keuken heb je wel het product wat je keuken die mooie strakke uitstraling geeft die het verdiend. Tevens is de achterwand eenvoudig schoon te houden, wat voor een keuken ook een belangrijk kenmerk is.

Veilig koken in je keuken

In de keuken waar je druk aan het koken bent en de lekkerste gerechten maakt, moet je er wel zeker van zijn dat de wand tegen de hitte kan van bijvoorbeeld je gasfornuis. Een wand van beton cire keuken is bestand tot 100 graden celsius, je hoeft je dus tijdens het koken geen enkele zorg te maken over de prachtige achterwand. Prachtige unieke kleuren, die je echt het idee geven dat je te maken hebt met een achterwand die van beton is. Dit is mede te danken aan het grote formaat van de panelen, en de schitterende natuurstenen toplaag ervan.

beton cire keuken

Eenvoudig aan te brengen

Het tegelen van een achterwand is niet de meest eenvoudige klus om te doen, een beton cire keuken achterwand is wel simpel aan te brengen. Omdat je de oude tegels niet perse hoeft te verwijderen, breng je de achterwand met de betonlook redelijk eenvoudig aan. Door gebruik te maken van montagekit, ben je er zeker van dat de wand goed en stevig op de oude wand bevestigd is. Voor de zekerheid is het altijd goed de naden te kitten, om tegen te gaan dat er water achter de platen kan komen. op isodeco.nl vind je verschilende tips voor het aanbrengen van de wandpanelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *