Jouw nieuwe keuken

Toe aan een nieuwe look voor je keuken omdat de keuken waarin je nu kookt, verouderd is? Wellicht wil je voor een moderne look gaan in plaats van bourgondisch. In dit geval kun je wellicht een beton ciré keuken overwegen! Er zijn namelijk positieve beton ciré keuken ervaringen te vinden op het internet waar het wordt aangeraden. Met deze look ga je voor een unieke keuken waar je weer graag in wil gaan koken. Ook metal stuc staat zeer mooi in de keuken!

Makkelijk

First things first, het aanleggen van een beton ciré muur, vloer of zelfs keukenblad is erg gemakkelijk volgens verschillende beton ciré keuken ervaringen. Je hoeft dus niet je hele keuken overhoop te halen voordat je er iets voor terugkrijgt. Dit scheelt natuurlijk erg veel kosten en tijd. Beton ciré hecht namelijk aan bijna alles en kan daarom over bijvoorbeeld een muur of vloer van tegels geplaatst worden zonder deze geheel af te moeten breken.

Beton ciré is ook vrijwel onderhoudsvrij waardoor het gemakkelijk bij te houden is. Dit komt omdat door de verschillende lagen die worden toegepast tijdens het plaatsen van beton ciré, er een coating overheen komt die ervoor zorgt dat jouw vloer, muur of keukenblad slijtvrij is. Ook is het water- en krasbestendig en vuilwerend. Omdat beton ciré geen naden heeft, zal hier ook geen water of troep in blijven hangen, waardoor het ook een stuk hygiënischer is.

Stijlvol

Ik zou het eigenlijk niet eens hoeven moeten zeggen, maar de look die beton ciré geeft aan jouw keuken, is uniek en stijlvol. Door de aardetinten zal je keuken rust uitstralen en tegelijkertijd wordt door de gladde achtergrond een moderne look gecreëerd. Beton ciré is op het moment steeds meer op aan het komen en de look is in verschillende huizen van celebrities terug te vinden (denk bijvoorbeeld aan Kim Kardashian). Deze look zal dus een eyecatcher voor jou en voor jouw gasten zijn en je zult samen kunnen genieten van jouw nieuwe keuken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.