Op zoek naar een container bouwafval?

container

Een container bouwafval huren kan nog een best lastige opgave zijn. Elk bedrijf biedt weer net een andere service, maar misschien zijn die allemaal net niet wat je zoekt. Maton Groep is wellicht het bedrijf voor jou. Ze onderscheiden zich door hun manier van afval verwerken en door hun expertise.

Afvalverwerking

Wanneer je een container bouwafval bij Maton Groep huurt, komt het bedrijf de volle container bij je ophalen. Vervolgens nemen ze het afval mee naar een van hun milieustraten en begint hier de verwerking. Als eerst wordt het afval gesorteerd in verschillende afvalstromen. Het doel is uiteindelijk om al die verschillende afvalstromen te hergebruiken voor nieuwe producten. Nadat alle afvalstromen zijn gesorteerd en van elkaar zijn gescheiden, worden deze stromen klaargemaakt voor verwerkingsprocessen bij collega bedrijven.

container

Expertise

Maton Groep is al flink wat jaren gespecialiseerd in het (duurzaam) verwerken van afval. Daarnaast beschikken ze over expertise en ervaring in recyclen, gevelreiniging en -renovatie en containerservice. Je kunt dus met een gerust hart een container huren bij Maton Groep, want ze weten wat ze doen, en dat is altijd fijn. Maton Groep hecht waarde aan hun relaties met klanten. Je kunt daarom verwachten dat zij er alles aan doen om jou de beste ervaring te geven. Zowel in de kosten, maar ook in de service.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *