Verhuizen naar Zoetermeer, wist je dit al over de stad?

Ga je verhuizen naar Zoetermeer? De kans is groot dat er van alles op je afkomt, want je moet veel regelen bij een verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de verzekering, de energie- en internetverbinding, en je moet je adreswijziging doorgeven bij de gemeente. Tenslotte moet je ook nog eens je spullen inpakken en naar je nieuwe huis brengen. Gelukkig kun je hulp krijgen bij de verhuizing door Verhuizersrotterdam in te huren. Als je eindelijk in je nieuwe woning zit, kun je beginnen met het ontdekken van het mooie Zoetermeer. Want wat valt er te doen in Zoetermeer?

Ontdek de natuur rond Zoetermeer

Je zou het niet zeggen van een stad, maar Zoetermeer heeft een prachtige natuurlijke omgeving. Je kunt er op een herfstige zondagmiddag gaan fietsen of een wandeling maken. Rond de stad zijn er verschillende fietsroutes die door de stad, het park, het groen en de polder gaan. Je kunt de routes zelf uitvogelen, maar ze zijn ook op internet te vinden of door het downloaden van een routeapp. Op de BeleefRoutes app staat een kaart die je kunt volgen en aangeeft waar je je precies bevindt. Ook wordt er aangegeven of ergens een bezienswaardigheid is, en wat je daar kunt beleven. Als je geen zin hebt om te fietsen, maar wel de omgeving rond Zoetermeer wilt ontdekken, kun je ook een E-Chopper inhuren. Dit is een elektrische scooter die je net iets sneller van A naar B brengt.

Musea in ZoetermeerHeeft Verhuisbedrijf Zoetermeer je spullen overgebracht en heb je eindelijk tijd om te ontspannen na een stressvolle verhuizing? Dan kun je in Zoetermeer een aantal musea en galeries bezoeken. Zo is er een Nationaal Videogame Museum waar je kunt leren over de geschiedenis van videogames. Ook kun je naar museum de Voorde gaan, waar je kunt leren over actuele thema’s. Je kunt beide musea combineren met een bezoekje aan het centrum van de stad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *