Verkopen van je monument

Monument verkopen

Je bent trots op je woning maar toch wil je deze verkopen, er komen wel wat haken en ogen bij want je woont namelijk in een monumentaal pand. Niet iedere makelaar heeft er ervaring met een monument verkopen, omdat er een aantal andere eisen aan worden gesteld voor zowel de koper als de verkoper. Wil je zeker weten dat je krijgt wat je woning waard is, dan ben je bij bijzonderwonen.com aan het goede adres, een eerlijke makelaar die doet waar die goed in is.

Monument verkopen

Individuele begeleiding

Bij een monument verkopen komt ook persoonlijke aandacht kijken, je kunt deze prachtige woningen niet verkopen zoals een rijtjeswoning. Als verkoper krijg je individuele begeleiding want dit verdient de woning ook, een bijzondere woning is altijd maatwerk. De verkoop begint natuurlijk bij een professionele taxatie die precies weergeeft wat de staat, en de waarde van je woning is. Hierdoor heb je direct een goed beeld van je woning, en weet je waar je aan toe bent. 

Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van bijzonderwonen.com hoef je geen zorgen te hebben over je woning, een monument verkopen hebben zij zeer veel ervaring mee. Niet alleen de verkoop, maar ook voor de aankoop kun je bij de makelaar terecht. Hierbij kun je als koper namelijk te maken krijgen met een aantal interessante regelen, bijvoorbeeld subsidie om je pand op te knappen naar de originele staat van de woning. Wil je ook veilig een monument kopen of verkopen, kijk dan snel op de website van bijzonderwonen.com. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *